Funderar på att vidareutbilda mig

Har verkligen börjat komma in i rollen som anläggare och husbyggare på mitt nya jobb, funderar ifall jag (om jag får chansen) ska läsa ytterligare en kurs, byggakademin jag var på hade nämligen en kurs i ritningsläsning. Tvekar en aning då jag vet inte hur mycket min ADHD kommer vara i vägen för läsandet av ritningar, men det hade varit ett steg i rätt riktning och ett sätt för mig att utvecklas på jobbet. Det hade också inneburit att jag hade fått löneförhöjning, min lön är visserligen helt ok för hur jag lever, men det hade varit skönt att veta att man kan ta någon veckas semester utomlands nu i vinter utan att behöva oroa sig över att man inte tjänar något den perioden.

På tal om pengar, en liten kille ringde på här för några dagar sedan, den lilla killen sålde julpapper för att tjäna pengar till klasskassan. Då jag inte gärna spenderar pengar i onödan, tackade jag nej (julpapperet var på tok för dyrt). Ville dock inte verka snål, så jag sa till killen att jag ska tänka på det, så han kommer säkert tillbaka om några dagar och frågar igen. Undrar ifall han kan luras att tro att jag redan beställt julpapper från en av hans klasskamrater?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *