Köp SoyaConcept kläder under mellandagarna

Nu så här i mellandagarna är det inte konstigt ifall man passar på att köpa något som är på rea. Det kan handla om någon teknik som TV eller surfplatta, eller textiler som kläder från Soyaconcept, som passar extra bra nu när det fortfarande är kallt ute. Fler bör faktiskt handla kläder såhär års istället för att handla dem tidigare på året. På så sätt kan alla få finfina kläder till ett överkomligt pris. Att köpa en jacka för att det är ”senaste modet” är bara dumt, detta eftersom en jackas viktigaste syfte är att hålla värmen, inte vara snygg. Det spelar med andra ord ingen roll om jackan man har köpt är neonfärgad, gul eller helt svart.

Det spelar heller ingen roll ifall jackan man köper är av ett exklusivt märke som endast ett fåtal har råd med, eller om jackan enkelt går att att få tag på i en vanlig affär. Den har samma funktion. Självklart kan en exklusiv modejacka ha bättre kvalité än en jacka som kommer från en allt-i-allo binge, men det är inte jackor från en allt-i-allo binge som folk bör köpa. Folk bör köpa jackor som hänger som alla andra kläder i klädbutikerna. Om det då är en billigare modell med samma kvalité som den dyra exklusiva jackan så är det bara ekonomiskt smart att köpa den billiga jackan.

Kändisar som bär Vera Wang och andra modekläder gör detta eftersom de

1. Har råd att göra detta, vissa amerikanska TV-kändisar tjänar miljontals dollar per avsnitt
2. De blir tillsagda att bära en sorts klädesplagg, det är därför som kändisar på galor alltid får frågan ”vem de bär”. De är levande skyltdockor för det klädesplagget och varumärket.

Så oroa er inte ifall ni inte har råd att köpa den absolut dyraste jackan nu under mellandagarna. Köp istället en jacka som har hög kvalité och känns bra att ha på sig.