Självvattnande blomlåda – perfekt för mig

Hittade ett bra verktyg för att ordna upp dagarna för oss med ADHD på sajten levamedadhd. För det handlar ju om ordning och tydlighet om vardagen ska funka. Kolla under Verktyg och sen Schema för struktur i vardagen.

Sen har jag fått en praktikplats på ett företag som jobbar med inköpshantering och systemintegration vid namn Blue Integrator. Det är 8 veckor till att börja med men kan bli förlängt. Jag får se om jag trivs också, men det ska bli så skönt att ha ett jobb och mer pengar att röra sig med. För er som undrar handlar inköpshantering om vad namnet är, att hantera inköp. Detta genom olika sorters system som antingen är specialdesignade för individuell kund, eller bara ett allmänt system som passar alla inom den branschen. Det är med andra ord ett B2B (business to business, företag till företag) jag ska börja på. Systemintegration är som namnet säger, integration av olika system. Det kan handla om inköpssystem som är kopplade till lagersystem, eller egentligen vilken integration som helst. Som passar in i den sortens bransch som företaget som köper integreringen arbetar i. Även systemintegrationen kan specialdesignas så att det blir mer lämpat för ett visst företag.

Fixar med altanen nu i april och ser fram emot många fina dagar och kvällar där ute med grillning, fika och häng. Hittade en självvattnande blomlåda som är perfekt för mig som inte alltid är hemma och är jag hemma kanske jag glömmer att vattna. Jag vet inte hur många arma växter som fått stryka med genom åren. Vill ha växter, vill slippa pressen att vattna var och varannan dag. De säger att den tål frost och solljus. Vill ju inte att den spricker eller blir missfärgad. Sen, en blomlåda som inte tål solljus hade ju varit lite konstigt. Funkar den fint beställer jag två till men så långt så väl.

Kommentarer är stängda.