Hårnålar för uppsättning

Nu är det bara 2 veckor kvar till min största dag någonsin! Om exakt 2 veckor idag så ska jag gifta mig för första (och förhoppningsvis enda) gången. Jag är skitnervös och idag ska jag gå till min frisör för att göra en provuppsättning av håret. Men jag har ett litet problem, jag måste själv skaffa snygga hårnålar för uppsättning av mitt hår. Jag har liksom helt lyckats med bedriften att förtränga detta med hårnålar till min håruppsättning och att det var idag jag skulle till frisören innebär också att det var till idag jag skulle ha hittat dom där snygga hårnålarna.

Hårnålar till bröllopet

Som tur är så har jag fortfarande nästan 2 veckor på mig att hitta dom där ultimata hårnålarna, hur kan förresten några hårnålar vara så viktiga? Nä det undrar jag också, det har varit väldigt hajpat kring min håruppsättning och det känns konstigt att den ska bero på om jag hittar några hårnålar eller inte. Men enligt min frisör så kommer hårnålarna att vara väldigt framträdande i uppsättningen och därmed ganska avgörande för om det kommer att blir hiss eller diss när det gäller bröllopsfrisyren. Och vad gör man inte för att få dagen D så perfekt som möjligt? Det är troligtvis ”once in a lifetime” så jag förstår att alla som gifter sig vill att det ska vara perfektion. Tänk alla foton som tas under kvällen till exempel, som du bär med dig hela ditt liv.

Perfekt uppsättning av håret

Just därför vill jag också att min håruppsättning med hårnålar ska bli så perfekt som det bara går. Det kommer att vara ganska mycket löshår i som ska fästas med dessa hårnålar tydligen, så jag kan förstå att det är viktigt. Jag får helt enkelt säga till min frisör idag att jag inte har hittat några snygga hårnålar till uppsättningen men att hon får ta vanliga hårnålar till provningen idag. Det löser sig säkert.