Ska äntligen skaffa ny utrustning

Nu så här till hösten kanske det är konstigt att skaffa ny utrustning till motorcykelkörandet, men det är nu det är som billigast, därför är det den perfekta tidpunkten. Det jag har tittat ut är en riktigt snygg MC-hjälm, med cool snygga färger. Den MC-hjälm jag har tittat på får mig att tänka på en ninja, och vem av oss har inte någon gång i livet velat vara en ninja? Anledningen till att jag köper en ny MC-hjälm, utöver att det är den billigaste årstiden just nu, är för att jag precis fått min första riktiga lön från mitt nya jobb. Jag var länge praktikant på en byggfirma, men efter att ha praktiserat där någon månad, blev jag erbjuden att gå några specifikt inriktade byggkurser på en byggakademi. Den kurs jag blev erbjuden att gå var en grundkurs för anläggare och husbyggare. Att få jobba med kroppen hela dagarna gör mig gott, då jag har ADHD skulle ett kontorsjobb göra mig galen, och jag skulle göra mina kollegor galna då jag inte skulle kunna sitta still. Att ta mediciner hade inte heller varit en bra idé, jag blir lätt trött och illamående av de medicinerna som ska fungera som ska hjälpa mig tygla min ADHD. Och om jag då mår dåligt, hur ska jag då kunna arbeta? Iallafall tillbaka till MC-hjälmen, jag ska som sagt åka och köpa den i slutet på veckan, har ni tur kommer jag ladda upp en bild på den också. Största sannolikhet är dock att jag har för kul med den och hojen att jag glömmer det helt. På återseende.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *