Självvattnande blomlåda – perfekt för mig

Hittade ett bra verktyg för att ordna upp dagarna för oss med ADHD på sajten levamedadhd. För det handlar ju om ordning och tydlighet om vardagen ska funka. Kolla under Verktyg och sen Schema för struktur i vardagen.

Sen har jag fått en praktikplats på ett företag som jobbar med hydraulpumpar som heter TorcTech. Det är 8 veckor till att börja med men kan bli förlängt. Jag får se om jag trivs också, men det ska bli så skönt att ha ett jobb och mer pengar att röra sig med.

Fixar med altanen nu i april och ser fram emot många fina dagar och kvällar där ute med grillning, fika och häng. Hittade en självvattnande blomlåda som är perfekt för mig som inte alltid är hemma och är jag hemma kanske jag glömmer att vattna. Jag vet inte hur många arma växter som fått stryka med genom åren. Vill ha växter, vill slippa pressen att vattna var och varannan dag. De säger att den tål frost och solljus. Vill ju inte att den spricker eller blir missfärgad. Sen, en blomlåda som inte tål solljus hade ju varit lite konstigt. Funkar den fint beställer jag två till men så långt så väl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *